Vreau Sa Ajut

Campania "IMI PASA DE APROAPELE MEU"
DE VORBA CU DACII

FUNDAŢIA PENTRU DEZVOLTARE LOCALĂ ŞI REGIONALĂ este o organizatie tanara, care vine in sprijinul categoriilor sociale vulnerabile. Astfel, voluntarii FUNDAŢIEI PENTRU DEZVOLTARE LOCALĂ ŞI REGIONALĂ ajuta copiii abandonati, batranii singuri, tinerii care necesita indrumare, persoanele bolnave, precum si familiile nevoiase.

FUNDAŢIA PENTRU DEZVOLTARE LOCALĂ ŞI REGIONALĂ îşi propune să respecte principiul egalităţii şanselor şi a accesului liber la informaţie, la educaţie, a tuturor cetăţenilor indiferent de naţionalitate, sex, vârstă sau apartenenţă politică.

Cât despre resursele financiare, acestea au fost procurate atât ca donaţii, sponsorizări, dar şi ca finanţări externe.

Donatii in bani

Pentru unii dintre noi, viata inseamna pur si simplu supravietuire. Lupta cu boala, lipsa posibilitatilor materiale, teama zilei de maine. Pentru toti acestia, haideti sa donam din suflet!

Donatiile in bani reprezinta sumele oferite de un furnizor (institutii guvernamentale, companii private sau persoane fizice) unui ONG pentru a fi folosite exclusiv pentru anumite proiecte si programe.

Donatiile oferite din bugetul de stat vin, de regula, cu anumite restrictii privind alocarea fondurilor in anumite zone si pentru beneficiari desemnati. Companiile private sponsorizeaza organizatiile non-profit si ca o consolidare a imaginii/reputatiei brandului.

Donatii in bunuri si obiecte

Doneaza haine, alimente, carti, obiecte de mobilier si orice altceva ce tie iti prisoseste, iar pentru altii poate insemna mult. Ti-au ramas mici hainele de anul trecut? Te-ai mutat si nu stii ce sa faci cu toate cartile care nu mai au loc in biblioteca? Sigur exista cineva care se va bucura de ele!

Donatiile in bunuri si obiecte sunt cadouri oferite in beneficiul functionarii unui ONG si pot consta in echipamente si piese de birotica, computere, mobilier, carti etc. De asemenea, un ONG poate primi in proprietate case, terenuri si alte bunuri prin mostenire, daca un filantrop consemneaza in testament acest lucru.

Donatii in timp

Voluntarii care activeaza intr-un ONG isi doneaza propriul timp prin implicarea neremunerata in activitatile organizatiei. La fel, colaboratorii externi si orice alta persoana care participa la proiectele unei asociatii non-profit face o astfel de donatie.

Redirectioneaza 2%

Campania 2% se bazeaza pe eforturile organizatiilor nonguvernamentale de a convinge populatia sa redirectioneze 2% din impozitul pe venit pentru a sprijini cauzele in care se implica acestea.

Pentru a directiona 2% din impozitul pe venit catre FUNDAŢIA PENTRU DEZVOLTARE LOCALĂ ŞI REGIONALĂ, trebuie completat formularul 230, in cazul persoanelor care au obtinut venituri doar din salarii, sau formularul 200 daca veniturile obtinute sunt si din alte surse. Formularul, impreuna cu fisa fiscala de la angajator, se depune la Registratura Administratiei Financiare.

DESCARCA FORMULAR .PDF

Urne de donații

Daca deții sau administrezi un un spațiu comercial poți ajuta prin instalarea a una sau mai multe cutii de donații.
Toate sumele colectate sunt raportate pe site-ul nostru pentru un maxim de transparență și pentru promovarea imaginii partenerilor.

Facebook